Tavuk Göğsü,
Küçük Boy Soğan,
Yeşil Biber
Salça,
Domates,
Sıvı Yağ,
Büyük Boy Kültür veya Kestane Mantarı,
Rendelenmiş Kaşar Peyniri,
Tuz
20 dk
25 dk
4
Yağı kızdırıp yemeklik doğradığınız soğanı ekleyin ve yumuşayana kadar kavurun. Minik minik doğradığınız tavuğu ekleyip suyunu salıp çekene kadar kavurun. Halka halka doğradığınız biberi ekleyip 1-2 dk. daha kavurun. Salçayı ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun. Kabuğunu soyup küp küp doğradığınız domatesi ekleyip suyunu çekene kadar kavurun. Tuzunu ekleyip karıştırın. Karışımı ateşten alıp saplarını kopardığınız mantarların içine paylaştırın. 180 derecelik önceden ısıtılmış fırında mantarlar suyunu salana kadar pişirin, Fırından alıp üzerlerini rendelenmiş kaşarla kaplayın, Tekrar fırına verip kaşar eriyene kadar pişirin.