tarifle

TARİFLER

TAVUKLU KAĞIT KEBABI

İçindekiler

  • 500 Gr

    Kuşbaşı Doğranmış Tavuk Göğüs Eti

  • 2 Adet

    Büyük Boy Patates

  • 2 Adet

    Havuç

  • 1 Adet

    Orta Boy Soğan

  • 1 Adet

    Domates

  • 1 Tutam

    Tuz

  • 1 Tutam

    Karabiber

  • 3 Yemek Kaşığı

    Sıvı Yağ

HAZIRLIK

20 dk

PİŞİRME

35 dk

PORSİYON

4

Yapılışı

Patatesleri soyup küp küp doğrayın. Havuçları yuvarlak dilimleyin. Soğanı küp küp doğrayın, domatesi rendeleyin. 30*20 büyüklüğünde 4 adet yağlı kağıt hazırlayın. Derince bir kapta tavuk, soğan, patates, havuç, rendelenmiş domates salça, sıvı yağ, tuz ve karabiberi harmanlayın. Karışımın dörtte birini kağıtlardan birinin ortasına koyun. Kağıdın önce geniş, ardından uzun kenarlarını ortaya katlayın ve kağıtlarla aynı boyutta kesilmiş alüminyum folyoyla sarın. Hepsini bir tepsiye yerleştirip 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 35-40 dakika pişirin.