Kuşbaşı Doğranmış Tavuk Göğüs Eti
Büyük Boy Patates
Havuç
Orta Boy Soğan
Domates
Tuz
Karabiber
Sıvı Yağ
20 dk
35 dk
4
Patatesleri soyup küp küp doğrayın. Havuçları yuvarlak dilimleyin. Soğanı küp küp doğrayın, domatesi rendeleyin. 30*20 büyüklüğünde 4 adet yağlı kağıt hazırlayın. Derince bir kapta tavuk, soğan, patates, havuç, rendelenmiş domates salça, sıvı yağ, tuz ve karabiberi harmanlayın. Karışımın dörtte birini kağıtlardan birinin ortasına koyun. Kağıdın önce geniş, ardından uzun kenarlarını ortaya katlayın ve kağıtlarla aynı boyutta kesilmiş alüminyum folyoyla sarın. Hepsini bir tepsiye yerleştirip 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 35-40 dakika pişirin.