tarifle

TARİFLER

PARMAK TAVUK TARİFİ

İçindekiler

  • 1 Adet

    Bütün Tavuk Göğüs Eti

  • 1 Adet

    Yumurta

  • 1 Su Bardağı

    Çıtır Pane Harcı

  • 1 Çay Kaşığı

    Kekik

  • 1 Çay Kaşığı

    Tuz

  • 1 Çay Kaşığı

    Pul Biber

  • Kızartmak İçin Sıvı Yağ

HAZIRLIK

20 dk

PİŞİRME

20 dk

PORSİYON

4

Yapılışı

Bir kasede yumurta, tuz, kekik ve pul biberi güzelce çırpın. Tavukları ince uzun doğrayın ve sosun içine koyup harmanlayın. Tavukları teker teker pane harcına bulayıp geniş bir tavada kızdırdığınız az sıvı yağda kızartın.