tarifle

TARİFLER

Soslu Kanat Izgara

İçindekiler

  • 500 Gr

    Tavuk Kanat

  • 1 Tatlı Kaşığı

    Domates Salçası

  • 1 Yemek Kaşığı

    Sıvı Yağ

  • 1 Su Bardağı

    Süt

  • 1 Çay Kaşığı

    Kekik

  • 1 Çay Kaşığı

    Kuru Nane

  • 1 Çay Kaşığı

    Pul Biber

  • 1 Çay Kaşığı

    Tuz

HAZIRLIK

20

PİŞİRME

50

PORSİYON

4

Yapılışı

1. Derin bir kasenin içinde salça, süt, sıvı yağ, tuz ve baharatları karıştırın,

2. Kanatları sosun içine koyup güzelce harmanlayın ve buzdolabında 1-2 saat dinlendirin,

3. Izgarayı en yüksek ayarda ısıtın,

4. Kanatları üzerine dizip ısısını orta ayara düşürün ve kanatlar güzelce kızarana kadar arkalı önlü pişirin.