Tavuk Göğüs Eti;
Büyük Boy Soğan
Nişasta
Karbonat
Kıyılmış Maydanoz
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kimyon
Kızartmak İçin Sıvı Yağ
Yumurta
Pane Harcı
Hamburger Ekmeği
Marul
Dilimlenmiş Domates
20
20
4
1. Tavukları mutfak robotunda çekip kıyma haline getirin,
2. Kıyma, rendelenmiş soğan ve diğer tüm köfte malzemeleri derin bir kaba alıp iyice yoğurun,
3. Harcı 4 eşit parçaya bölüp elinizle yassılaştırarak hamburger köftesi şekli verin,
4. Köfteleri önce yumurtaya ardından pane harcına bulayıp kızgın yağda önlü arkalı kızartın,
5. 4 adet hamburger ekmeğini ikiye bölün,
6. Kızarmış köfteleri hamburger ekmeklerinin tabanlarının üzerine yerleştirin,
7. Köftelerin üzerine marul ve dilimlenmiş domates yerleştirip
8. Ekmeklerin diğer yarısını üzerine kapatın.