Lavaş
Tavuk GÖğüsü
Domates
Karbonat
Büyük boy Kırmızı Biber
Kaşar Peyniri
Konserve Mısır
Sıvı Yağ
Sıvı Yağ
30
30
4
1. Sıvı yağı geniş bir tavada kızdırıp küp küp doğradığınız tavuğu ekleyin.
2. Sürekli karıştırarak harlı ateşte suyunu salıp çekene kadar pişirin,
3. Rendelenmiş sarımsağı ekleyip şöyle bir çevirin,
4. Rendelenmiş domatesi ve tuzunu ekleyip suyunu salıp çekene kadar pişirin ve ateşten alın,
5. Karışımı 4 lavaşın üzerine paylaştırın,
6. Biberleri halka halka doğrayıp lavaşların üzerine yerleştirin,
7. Kaşar rendesini ve mısırları da serpip 180 derecede önceden ısıtılmış fırında kaşar eriyene kadar pişirin.